Crea Studıo, insanların kullandığı ve keyif aldığı ilgi çekici ve dönüştürücü alanlar yaratmak için sürekli insanlarla hayatla etkileşim halinde işler yaparak çalışan özel bir mimarlık firması olarak İstanbul’da hizmet vermektedir.

Bu kadar güzel bir neden için çalışan üreten Crea Studio, kendini herkese tanıtmak, yaptığı işlerle merak uyandırmak içinde doğru reklam çalışmasının önemini bilenlerdir.

Bu nedenle Birka Reklam ile internet üzerinde reklam çalışmaları için iletişime geçip, araç giydirme konusunda müşteri temsilcilerimizden gerekli bilgileri aldıktan sonra kararını veren Crea Studıo;

Birka Reklam’ın araç giydirme seçeneklerinden, araç kapı logosu uygulamasını tercih etmiştir. Araç kapı logo uygulaması araç kapılarına yada istediğiniz herhangi bir bölgeye uygulama işlemi olup, araç giydirme segmentinin en cazip fiyatlı ürünüdür.

Araç giydirme seçeneklerinden araç kapı logo çalışmaları için Birka Reklam’ın kaliteli üretim, tecrübeli montaj ve Birka Reklam garantisini tercih eden Crea Studio’ya tercihlerinden dolayı Birka Reklam ailesi olarak bir kez daha teşekkür ederiz.