Bahçe Garden kurulduğu günden itibaren, yerli ve yabancı tüm dış mekân teknolojilerini takip ederek müşterilerine en ekonomik fiyatlarla en yüksek görsel zevki sağlamak için çalışmaktadır.

Bahçe Garden’ın kurucusu olan Engin Çelik başarılı hizmet ve satışların reklam çalışmaları ile daha da pekiştirileceğini bilen bilinçli üreticilerinden biri olarak, ‘en iyi pazarlamacınız aracınızdır’ sloganı ile araç giydirme konusunda sektörünün bir numarası olan Birka Reklam müşteri temsilcileri ile iletişime geçmiştir.

Araç giydirme seçeneklerinden bölgesel araç giydirme konusunda müşteri temsilcilerimizden araç giydirmede yasal işlemler ve reklam vergisi konusunda bilgi alan daha sonra Avrupa ve Amerika’daki güncel araç tasarım modellerini takip eden profesyonel grafik tasarım departmanımızdan destek alan Bahçe Garden firmasına, kaliteli baskı ve üretim ile en iyi montaj hizmetini sunduğumuz için memnuniyet duymaktayız.

Birka Reklam ailesi olarak Bahçe Garden firmasına, araç giydirme seçeneklerinden bölgesel araç giydirme çalışmaları için Birka Reklam’ı tercih ettikleri için teşekkür ederiz