Ocak 1990 yılında, İstanbul merkezli düşük maliyetli havayolu şirkete olarak hizmete başlayan Pegasus kısa sürede var olduğu sektörde yükselmiş, ilerlemelerine devam etmiştir.

Pegasus uygun fiyatlarla kaliteli seyahat fikrini benimsemekle beraber başlangıç, gelişim ve ilerleyiş süreçlerinde reklam çalışmalarının da etkili ve önemli bir rol oynadığını bilen kurumsal firmalardandır.

Bu nedenle internet üzeri araştırmaları sonucunda 24 yıldır müşterilerine araç giydirme, cephe giydirme, display ürünler, tabela sistemleri konusunda hizmet veren Birka Reklam ile iletişime geçmiş ve uzun soluklu bir alışveriş süreci başlatılmıştır.

Birka Reklam olarak, Pegasus’un satış ofisleri için zaman zaman cephe giydirme seçeneklerinden one way vision konusunda hizmet verdiğimiz Pegasus firmasına Birka Reklam ailesi olarak tercihlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Pegasus’un tercih ettiği cephe giydirme seçeneklerinden one way vision, cam yüzey giydirilmiş binalarda uygulanan bir malzeme olup,  cama uygulanmaktadır.

One way vision yapışkanlı ve delikli bir malzemedir.  One way vision reklamın yani görsel baskının içerden bakıldığında dışarısının net bir şekilde görünmesini sağlar. Ayrıca bu ürün dışardan gelen gün ışığını da bir nebzede kesme özelliğine sahiptir.