Teknika Otomasyon 2002 yılında faaliyetlerine başlamış, endüstride otomasyonun etkisinin artması ile Siemens Drive Center ve Bero bayisi olarak otomasyon ürünleri konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olmuş ve zaman içersin de yurtiçi ve yurtdışında genişlemeye devam etmiştir.

Anahtar teslim projeleri, ürün satışında uzman ve deneyimli kadrosu ile müşterilerine her zaman doğru hızlı ve ekonomik çözümler sunan Teknika Otomasyon, satış personelinin bünyesinde kullandığı araçlar için araç reklam giydirme çalışması yaptırmaya karar vermiştir.

Araç reklam giydirme çalışmaları için ‘en iyi pazarlamacınız aracınızdır’ sloganımız ile internet üzerinden dikkatini çektiğimiz Teknika Otomasyon yetkilileri, Birka Reklam’ın web sitesi üzerinden inceledikleri referans ve çalışma örneklerine istinaden araç giydirme süreci ile ilgili tarafımızla iletişime geçmiştir.

Birka Reklam’ın konusunda uzman müşteri temsilcilerinden araç giydirme seçenekleri konusunda detaylı bilgi alan Teknika Otomasyon, firma logo ve unvanları için araç ön kapılarına araç giydirme sekmeninin en cazip fiyatlı ürünü olan araç kapı logosunu tercih etmiştir.

Birka Reklam olarak araç giydirme çalışmaları için üretim ve montajını sağladığımız Teknika Otomasyona, araç giydirme sonrası yapılması ve izlenmesi gereken araç giydirme yasal işlemler ve reklam vergisi konusunda da destek verdiğimiz firmamıza tercih ve tavsiyelerinden dolayı Birka Reklam ailesi olarak bir kez daha teşekkür ederiz.