Grigori Grabovoi sayılar, ışık ve ses dalgaları aracılığıyla geliştirdiği şifa metotları ile birçok kıtada ilgi gören alternatif şifalanma konusunda ün yapmış bir Rus matematikçidir.

Grigori Grabovoi alternatif şifalanmayı Türkiye’de tıp doktoru Svetlana Simirnov ile tanıtmış ve yöntemin Türkiye temsilciliğini Yeşim Özkazanç’a teslim etmiştir. Grıgori Grabovoi uluslararası eğitim ve danışmanlık o zamandan bu zamana alternatif tekniklerle şifalanma bilgilerini Türkiye deki diğer takipçiler ve yeni üyeler ile paylaşmaya devam etmektedir.

Türkiye’de bu metodu merak eden, öğrenmek isteyen, geliştirmek isteyen kişiler ile paylaşmaya devam eden Türkiye temsilciliği;  çeşitli etkinlik, fuar, toplantılar ile tanıtımlarına ve çalışmalarına devam etmektedir.

Bu süreçte tanıtım amaçlı reklam çalışmalarına da hız kesmeden devam eden temsilcilik yeni üyelerini bilgilendirme amaçlı Birka Reklam’ın Display ürünlerinden roll up ı her gittiği etkinlikte kullanmaktadır.

Grigori Grabovoi uluslararası eğitim ve danışmanlık Türkiye temsilciliğine Display ürünler – roll up da Birka Reklam’ı tercih ettikleri için teşekkür ederiz.