Türgev, 1996 yılında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde, bugün ki T.C. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kurulmuştur. O tarihlerde, İstanbul Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (İSEGEV) adıyla sadece İstanbul’da hizmet veren Türgev 2012 yılı itibariyle Türkiye çapında Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı olarak hizmetlerini genişletmiştir.

1995 yılından beri Türkiye’nin önde gelen firmalarının tercihi olan Birka Reklam ile cephe giydirme örnekleri çalışmaları ile ilgili iletişime geçen Türgev yetkilileri, iç cephe duvar çalışmaları için cephe giydirme seçeneklerinden folyo kaplama uygulaması için Birka Reklam ile anlaşma sağlamıştır.

Folyo kaplama çalışmalarından folyo kesim yani vektörel olarak çizilmiş grafik bilgisayar vasıtasıyla plotter makinesine gönderilen ve kesim için üretilen renkli folyolar kullanılarak uygulamaya hazır hale gelen çalışma için üretim ve montaj planlaması yapılan Türgev için, tecrübeli montaj ekibimiz tarafından kısa sürede uygulama işlemleri de tamamlanmıştır.

Cephe giydirme seçeneklerinden folyo kaplama – folyo kesim çalışmaları için Birka Reklam’ı tercih eden Türgev firmasına tercihlerinden dolayı teşekkür ederiz.