Araç giydirme çalışmalarında 26 yılı aşkın süredir Birka Reklam’ın tercih edilmesi tesadüfi ya da şans değildir.

Araç giydirme de profesyonel grafik tasarım, kaliteli baskı-üretim,  3M baskı malzemesi, tecrübeli montaj ekibi,  Birka Reklam garantisi, sorunsuz söküm ile araç giydirme de Türkiye’nin ilk üretim ve uygulama firması olan Birka Reklam, profesyonel ve yaratıcı çözümler ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.

Birka Reklam’da,  müşteri memnuniyeti , zamanında teslimat, servis kalitesi, müşteri ile iletişim ve ürün kalitesi ile her zaman müşterilerimizden tam not almaktadır.

Birka Reklam olarak standart araç giydirmenin yanı sıra araç giydirmede creative çalışmalarımızla da müşterilerimizin tercihi olmaktan memnuniyet duymaktayız.

Yakın zamanda aracında farklılık ile birlikte sadelik talebi olan müşterimiz için,  araç üzeri folyo uygulaması yaparak aracına yeni bir yüz oluşturmuşuzdur.

Birka Reklam olarak her zaman araç giydirme yanı sıra tüm yaptığımız reklam çalışmalarında müşteri talep ve memnuniyetini ön planda tutan Birka Reklam ailesi olan bizler,  müşterilerimizin güveni ve memnuniyeti ile her günümüzü bir önceki günümüzden başarılı olarak kapamaktan memnuniyet duymaktayız.