Fırat Teknik Hırdavat 1992 yılında kurulmuş, 1998 yılında müşterilerine daha sağlıklı hizmet sunabilmek için çalışma ortamını ve ürün portföyünü genişleterek ithalata başlamıştır. 2007 yılından itibaren “Mercure, Frt,  Luxor,  Falcon ve Vata” tescilli markaları ile hizmet kalitesini arttırmaya devam eden Fırat Teknik,  reklam çalışmaları için Birka Reklam’a tavsiye üzerine ulaşmıştır.

Birka Reklam’ı Keyap’taki ofisinde ziyaret eden Fırat Teknik yetkilileri,  Birka Reklam ofisinde yer alan Showroom da ürünlerimizi ve yaptığımız işler ile ilgili çalışmalarımızı görme ve inceleme fırsatı bulmuştur. Müşteri temsilcilerimizden araç giydirme ile ilgili aldıkları bilgiler doğrultusunda araç giydirme çalışmalarını Birka Reklam’ın kaliteli hizmetine teslim etmiştir.

Birka Reklam ailesi olarak zamanında teslimat, servis kalitesi, müşteri ile iletişim ve ürün kalitesiyle tavsiyeleriniz ile sektöründe öncü firma olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Bu anlamda Fırat Teknik gibi Birka Reklam’ı tercih eden tavsiye eden tüm müşterilerimize tercihlerinden dolayı teşekkür ederiz.