2013 yılında kurulan Ela, Atine, Yunanistan merkezli bir şirkettir. 2019 yılından beri İstanbul’da faaliyet gösteren By Ela Gourmet, müşterilerine Yunanistan’ın seçkin ve kaliteli gurme ürünlerini ulaştırmak için hizmet vermektedir.

By Ela Gourmet, dünya çapında insanların yemek konusunda duygularına elçi olmayı hedeflemekle beraber bulunduğu ülke ve şehirlerde kendilerini en iyi tanıtacak – tanımlayacak reklam çalışmalarını bulmak için araştırma yapmaktadır.

İstanbul şehri için de araç giydirme uygulamalarının uygun olduğunu belirleyen Ela yetkilileri,  Birka Reklam ile internet üzerinde araştırma yaparken rast gelmiştir.  Birka Reklam’ın pazarlama, reklam ve satış alanında profesyonel müşteri temsilcileri ile iletişime geçen By Ela Gourmet kendileri için en uygun olan araç giydirme seçeneklerinden bölgesel araç giydirme çalışmaları için Birka Reklam ile anlaşma sağlamıştır.

Birka Reklam olarak araç giydirme de profesyonel grafik tasarım desteği yanı sıra, araç giydirmede yasal işlemler ve reklam vergisi konularında da bilgi verdiğimiz By Ela Gourmet yetkililerine firmaları için kısmi logo ve şekil görseli hazırladığımız, 3m malzeme kalitesi ile üretimini tamamlayarak Birka Reklam garantisi ile tecrübeli montaj ekibimiz tarafından uygulamasını sonuçlandırdığımız araç giydirme seçeneklerinden bölgesel araç giydirme çalışmalarında Birka Reklam’ı tercih ettikleri için Birka Reklam ailesi olarak bir kez daha teşekkür ederiz