Atlantis Telekomünikasyon Bilişim Hiz.San.ve Tic. Ltd. Şti. 20.08.2014 tarihinde kurulmuş olup,  “11.09.2014” Tarihinde Telekomünikasyon Kurumu tarafından İnternet Servis Sağlayıcı ( ISS ) olarak yetkilendirilmiştir. ISS lisans sahibi olduktan sonra firma sektöre Atlantisnet fiber internet ürünleri ile hizmet vermeye devam etmiş ve devam etmektedir.

Atlantis Telekomünikasyon ile start alan araç giydirme çalışmalarımız internet üzerindeki referanslarımız, kaliteli ürün ve güvenilir hizmetimiz ile pekiştirilerek Atlantisnet tarafından tercih edilmemize imkan sağlamıştır.

Bir adet ile başlayan araç giydirme çalışmamız,  filo araç giydirme çalışmasına dönüşmüş ve her geçen gün büyüyen Atlantis firmasıyla,  Birka Reklam olarak hizmetlerimizin artışı devam etmiştir.

Tasarım konusunda da grafik departmanımızın destek verdiği Atlantisnet’e Birka Reklam’ı tercih ettikleri için teşekkür eder, daha pek çok araç giydirme ve reklam çalışmasında beraber olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.