Mobil sağlık hizmetleri, işyerlerinin çalışanlarına meslek hastalığı ile ilgili belirli periyotlar da yaptırmaları gereken tıbbi tahlil ve tetkikleri kendi çalıştıkları yerde yapmalarına olanak sağlayan mobilize edilmiş bir sağlık hizmeti olarak tanımlanmaktadır.

Satem mobil sağlık hizmetleri,  2017 yılında İstanbul’da kurulmuş ve o tarihten itibaren kaliteli sağlık hizmet anlayışı ile İstanbul’da hizmet vermeye devam etmektedir.

Birka Reklam’a araç giydirme çalışmaları için internet üzeri araştırmaları sonucunda ulaşan Satem, deneyimli müşteri temsilcilerinden öncelikle araç giydirme seçenekleri, araç giydirmede yasal işlemler ve reklam vergisi, araç giydirme şekli ve ömrü, araç giydirme işlemlerinde grafik tasarım teknikleri ile ilgili detaylı bilgi almıştır. Daha sonra kendileri için en uygun araç giydirme seçeneklerinden bölgesel araç giydirme konusunda karar kılmıştır.

Bölgesel araç giydirmede amaç bölgesel uygulama olup, firma logosunun yanı sıra unvan ve çeşitli resim ve şekillerinde kullanıldığı alternatifli görsel ve yazıları içermektedir.

Bölgesel araç giydirme çalışmalarında kaliteli baskı ve üretim, 3m baskı malzemesi, tecrübeli montaj ekibi ve Birka Reklam garantisi ile hizmet verdiğimiz Satem firmasına tercihlerinden ve güvenlerinden dolayı Birka Reklam ailesi olarak bir kez daha teşekkür ederiz.