15 yıllık tecrübesi ile otomotiv elektroniği konusunda tüm elektronik onarım programlama işlemlerini garantili bir şekilde yapan Demirkıran Ecu, kaliteli ve dürüst çalışmalarıyla kendilerini Türkiye’de bir marka haline getirmiştir.

Araç giydirme çalışmaları konusunda internet üzerinde araştırma yaparken Birka Reklam’a rast gelen Demirkıran Ecu, araç giydirme kendini her zaman ön planda tutmayı başaran Türkiye’nin ilk araç giydirme firması olan Birka Reklam’ın 20 yıldır araç sektöründe 250 den fazla kurumsal müşterisiyle sektörün lideri konumunda hizmet vermesinden oldukça etkilenmiş ve konusunda uzman müşteri temsilcilerimizle iletişime geçmiştir.

Araç giydirme çalışmaları ile ilgili araç giydirmede yasal işlemler ve reklam vergisi, araç giydirmede montaj şekli ve ömrü, araç giydirmede grafik tasarım teknikleri, araç giydirmede kullanılan folyo çeşitleri ile ilgili detaylı bilgi alan Demirkıran Ecu yetkilileri araç giydirme seçeneklerinden komple araç giydirme uygulamasını tercih etmiştir.

Komple araç giydirmede aracınızın tamamı bu uygulamada kullanılan boyutları kanallı araçlar için üretilmiş olan özel bir ürün ile kaplanmaktadır. Bu çalışmalarda sınırsız logo, marka, ürün resmi, slogan kullanılabilmektedir.

Birka Reklam olarak araç giydirme seçeneklerinden komple araç giydirme uygulama çalışmalarında profesyonel grafik tasarım desteği de verdiğimiz Demirkıran Ecu firmasına araç giydirmede ki doğru tercihlerinden dolayı Birka Reklam ailesi olarak bir kez daha teşekkür ederiz.